Entertainment
15 mei 2009 - Ron Smeets

Hardleerse journalisten moeten mobieltje inleveren

Tijdens een persconferentie in het Witte Huis werden enkele hardleerse journalisten door persvoorlichter Robbert Gibbs op hun nummer gezet toen, ondanks diverse verzoeken ze uit (of stil) te zetten, hun telefoontjes maar bleven rinkelen.

Natuurlijk was het hele tafereel live op TV te volgen. Zie de video hieronder. Op zich doet Gibbs dit wel leuk en volgens mij werkt dit beter dan kwaad worden of volledig uitflippen zoals acteur Richard Griffiths dat onder andere ooit deed.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.