Nieuws
23 februari 2006 - Ron Smeets

Happy-slapping video’s op GSM 17-jarige

Tijdens het onderzoek naar de dood van de 18-jarige Triston Christmas waarvan, zo meldde destijds zijn moeder, camphone video-opnames van in omloop zouden zijn heeft de Engelse politie op een GSM van een 17-jarige jongen 14 Happy Slapping opname’s gevonden.

De beelden van de overleden Triston zaten er helaas niet bij. Helaas voor de dader bedoel ik dan , want die zit momenteel een veel te lichte straf uit van 30 maanden en wellicht dat het zien van de brutaliteit van zijn daden zou kunnen leiden tot een meer rechtvaardige straf.

Uit de bij de 17-jarige jongen gevonden camphone opnames gaat het volgens de politie om een bende die onschuldige slachtoffers opwachten en nietsvermoedend in elkaar schoppen en slaan. Een deel van de camphone video’s is te zien in dit politiebericht.Gerelateerde links:
Geweldadig gebruik camphones
Happy Shagging nieuwe rage onder tieners
Meiden pesten en chanteren via SMS
Jongen filmt brutale agent met camphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314