Entertainment
01 april 2006 - Ron Smeets

Happy Slapping, Naomi Campbell style!

Ok, het is al erg genoeg als je uit frustratie of in een woedende bui je GSM (of elk ander portable gadget) kwaad tegen de grond of muur smakt, maar Naomi Campbell maakt het de laatste jaren! wel erg bont.

Het heetgebakerde model wordt inmiddels voor de zoveelste keer ter verantwoording geroepen voor een incident waarbij ze haar mobiele telefoon als wapen of (ongeleid) projectiel gebruikt heeft, met alle gevolgen van dien.

Deze keer is het haar huishoudster die een van Naomi's GSM's naar haar hoofd geslingerd heeft gekregen: 4 hechtingen! Naomi zelf zegt dat de huishoudster zichzelf verwond heeft in een poging om wraak te nemen op haar ontslag.

Dat zou een, onwaarschijnlijke maar plausibele verklaring kunnen zijn ware het niet dat het inmiddels dus de derde keer is dat Campbell voor een dergelijk vergrijp aangeklaagd wordt. Een jaar geleden was het nog haar PA die klappen kreeg van Naomi's BlackBerry en in 2001 bekende ze al schuld tegenover een andere assistente die ze met haar toenmalige mobiel bewerkt had.

Mocht de rechter enige compassie tonen met mobiele telefoons en PDA's, dan legt hij Naomi een straatverbod op waardoor het opvliegerige model nooit meer dichter dan 5 meter van een GSM gesignaleerd kan worden.Gerelateerde links:
Op de (camphone)foto met een model
Fashion GSM's van een Fashion merk
Kate Moss naar Virgin Mobile
Fashion Phone van Elle
Samsung op de catwalk
Dames GSM-metje...
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.