Entertainment
04 juni 2006 - Ron Smeets

Happy Slappers gearresteerd op het politiebureau

In Enschede zijn twee 15-jarige tieners gearresteerd na een Happy Slapping incident waarbij ze een 11-jarige jongen filmden terwijl ze hem in elkaar sloegen.

De vader van het slachtoffer wist de twee daders te achterhalen en de telefoon met daarop de beelden van de mishandeling af te pakken en naar de politie te brengen.

Toen de twee daders kort daarna ook op het politiebureau verschenen met de bedoeling hun mobieltje weer op te halen, werden ze gearresteerd. De beelden van hun eigen camphone waren meer dan voldoende bewijs. . .

Wat de twee bezielde en of ze echt verwacht hadden hu mobieltje weer terug te krijgen alsof er niets gebeurd was weten we natuurlijk niet, maar het is meer dan terecht dat de twee laffe gasten opgepakt zijn.Gerelateerde links:
Sharking: de volgende Happy Slapping variant
Happy Shagging nieuwe rage onder tieners
Happy-slapping video’s op GSM 17-jarige
Aanpak Happy Slapping nu ook op Donner's agenda
Happy Slapping, Naomi Campbell style!
Verpleger mishandeld comapatientjes voor camphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.