Entertainment
09 februari 2006 - Ron Smeets

Happy Shagging nieuwe rage onder tieners

We kenden al het omstreden fenomeen van Happy Slapping waarbij groepen jongeren onschuldige en nietsvermoedende voorbijgangers met een camphone filmden terwijl die in elkaar geslagen werden om de beelden vervolgens online of via hun mobiel wereldkundig te maken.

Inmiddels is er ook een pikantere variant hiervan ontdekt: Happy Shagging. Voor diegenen die het niet weten, shagging is plat Engels voor 'wippen'. De betreffende tieners laten zich dus met een camphine filmen, of doen dat zelf, tijdens een vrij- of neukpartij en verspreiden die filmpjes vervolgens onder hun vrienden en bekenden, al dan niet via het internet.

Wat ons betreft is Happy Shagging in ieder geval een prima alternatief voor de eerder genoemde geweldadige vorm van camphone 'entertainment'.Gerelateerde links:
Geweldadig gebruik camphones
Meiden pesten en chanteren via SMS
Vrouw fotografeert potloodventer
Tieners aan de porno door draadloze gadgets
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.