Entertainment
28 juni 2007 - Ron Smeets

'Happy iPhone Campers'

Ik denk dat veel Amerikanen blij zijn dat de iPhone op 29 Juni uitgebracht wordt en niet op 29 December. . .

Voor de rijen met 'Happy iPhone Campers' die zich deze week aan het formeren zijn bij verschillende Apple Store's en AT&T winkels is het zo aan het begin van de zomer natuurlijk een stuk beter uit te houden dan midden in de winter.

Overigens valt de lengte ven de rijen op dit moment, anderhalve dag voor de lancering, nog alleszins mee. Er zijn zelfs winkels waar (nu nog) maar 3 personen staan te wachten en in veel kleinere steden staan helemaal nog geen rijen.

Foto's:

Via: CraveGerelateerde links:
Geld verdienen met in de rij staan voor een iPhone
Voor iedereen die wil weten hoe de iPhone werkt. . .
AT&T winkels dicht als de iPhone binnenkomt
AT&T bereidt zich voor op de 'run op iPhones'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.