Nieuws
31 december 2014 - Ron Smeets

Happy 2015! Een nieuw jaar, nieuwe kansen!

Namens alle Cowboys wens ik alle alle lezers, volgers, fans, vrienden en vriendinnen een heel gelukkig nieuw jaar. Laten we hopen dat 2015 een succesvol, gadget-rijk maar toch vooral gezond jaar wordt!

Ow, en kijk uit met vuurwerk. De meeste smartphones, tablets en gadgets kunnen daar niet tegen. Net als handen, ogen en andere lichaamsdelen overigens. Wees voorzichtig en drink een (of twee) glaasjes bubbels (of iets anders). Deze cowboy staat vanavond en vannacht, zoals ieder jaar met oud-en-nieuw, achter de BBQ...

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.