Nieuws
19 december 2012 - Ron Smeets

Hans wint de Gouden Loeki

Vanavond zijn de Gouden Loeki's uitgereikt en de ex-miljonair Hans van Telfort is er met de hoofdprijs van door gegaan. Ik ben benieuwd of hij er al achter is dat het geen echt (massief) gouden beeldje is ;-)

De telecom was goed vertegenwoordigd bij de genomineerde reclames maar in de finale was alleen de 'Lekker lang bellen' commercial nog overgebleven. Die moest het onder andere opnemen tegen John de Wolf, de plofkippen en 'handen af van onze hulpverleners'. De winnende commercial werd dus die van Telfort. Nog een keertje dan, omdat hij zo leuk is ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.