Accessoires
28 september 2005 - Ron Smeets

Handverwarmende Samsung GSM

Een teken dat de zomer nu toch echt voorbij is krijgen we vandaag van Samsung. De Koreanen hebben schijnbaar toch weer een blik creativiteit gevonden en open gemaakt.

Ontwikkeld in de Russische Oeral op de gelijknamige Universiteit kunnen we binnenkort genieten van GSM's met ingebouwde verwarmingselementen om je handen ook in de winter tijdens het bellen warm te houden. In hoeverre de verwarming de levensduur en het uithoudingsvermogen van de accu verkort wordt gemakshalve even buiten beschouwing gelaten.

Zoals gezegd zal Samsung een van de eerste toestellen die hiermee uitgerust worden op de markt gaan zetten.

Kun je in ieder geval die lastige handschoenen waarmee het intoetsen van een nummer sowieso schier onmogelijk is thuis laten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.