Toestellen
15 mei 2010 - Ron Smeets

Hands on video's van de Samsung Galaxy S

De Samsung Galaxy S werd een maand of twee geleden, aan de vooravond van de CTIA, officieel aan de Amerikaanse media en consumenten gepresenteerd.

Hier in Nederland heeft Samsung nog niets (officieels) los gelaten over de eventuele komst van deze Koreaanse Android smartphone met onder andere een 4 inch Super AMOLED display, 5 megapixel camera met HD video opnamefunctie, 16GB geheugen, 1GHz processor, GPS en WiFi. We zullen het voor nu dus nog even moeten doen met de hands on video's die aan de andere kant van de oceaan geschoten worden. Enjoy!

Via: MobileBurn

Via: IntoMobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.