Geruchten
29 maart 2011 - Ron Smeets

Hands on videos van de Nokia E6

De Nokia E6 is al een aantal keren te zien geweest in het geruchtencircuit, maar dit zouden de eerste hands-on video' van het toestel moeten zijn.

De Nokia E6 in deze drie filmpjes lijkt in iedere geval verdacht veel op die uit de vorige geruchten, ondanks dat de maker ervan wat problemen had met scherpstellen (of zou dat toch bewust gedaan zijn ;-)) Hoe dan ook, enjoy!

De filmpjes hieronder zijn met een Nokia N8 opgenomen. Dat maakt de kans dat ze bewust onscherp gefilmd zijn alleen maar groter.

Voor de liefhebbers, dezelfde bron heeft ook nog een aantal foto's en een korte video die met de camera van de E6 gefilmd zou zijn. Verbazdend genoeg is dat filmpje wél scherp ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.