Toestellen
05 mei 2010 - Ron Smeets

Hands on video's van de Microsoft Kin One en Kin Two

De microsoft Kin One werd een maandje geleden officieel gepresenteerd. Het toestel verschijnt, samen met de Kin Two, deze week in de Amerikaanse winkels. Wij zullen nog tot ná de zomer moeten wachten. Vodafone gaat beide toestellen namelijk in de herfst op de Europese markt introduceren.

Hieronder kun je twee hands on video's van de Kin One, de eenvoudigste van de twee Microsoft toestellen, en een van de Kin Two. Enjoy!

De Kin One:

De Kin Two: Via: IntoMobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.