Toestellen
27 februari 2012 - Ron Smeets

Hands on videopreview HTC One Series

Zondag avond presenteerde HTC haar nieuwste toestel 'familie', de HTC One Series. Er komen drie modellen, de HTC One X (foto), high end, quad core (1.5GHz) en alles wat je verder zoal kan en mag wensen van een smartphone. De HTC One S is vooral slank (om niet te zeggen Sexy) en compacter. Met een 1.5 GHz dual core processor altijd nog snel genoeg.

Voor mij was de verrassing van de dag echter de HTC One V, ofwel de HTC Legend revisited. Enfin, hieronder staat mijn videopreview van de drie nieuwe HTC's. Ow, en de One S heeft iets met een keramische achterkant. Best ingewikkeld, maar daarvoor moet je de video zeker even bekijken ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=ETGVhJLic54
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.