Accessoires
23 maart 2011 - Ron Smeets

Hands on video van de Samsung Galaxy Tab 8.9 @ CTIA

Gisteren werd de Samsung Galaxy Tab 8.9 gelanceerd in Orlando, tijdens de CTIA Wireless. Helaas ben ik daar zelf niet dus ben ik voor de eerste live hands on video even aangewezen op de bloggers en media die wél ter plekke zijn.

Hieronder kun je een bijna zeven minuten durende videodemo van de Galaxy Tab 8.9 bekijken, gemaakt door de boys van AndroidCentral. En ja, het was behoorlijk druk op de stand van de Koreanen, daar in Orlando. Na ongeveer anderhalve minuut verschijnt de Galaxy Tab 8.9 zelf in beeld ;-) Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.