Toestellen
01 februari 2010 - Ron Smeets

Hands on met de Samsung Diva S7070

Gisteren was de officiele introductie van de Samsung Diva S7070 LadyPhone. Natuurlijk heb ik er eentje meegenomen.

Een ietwat uitgebreidere review volgt later maar ik wl jullie bij deze alvast wat hands-on foto's tonen van deze LadyPhone die vooral opvalt door het bijzondere 'kussentjes' design op de achterzijde.

Vanochtend hebben zowel mijn vriendin als dochter al even met het toestel gespeeld, zij zijn immers dé doelgroep ;-), en ze waren beiden goed te spreken over het ontwerp. Opvallend is wel dat mijn dochter gelijk riep: "Hij dat is de Corby met een ander achterkantje". Geniet van de foto's!

Samsung-Diva-S7070-front Samsung-Diva-S7070-Back Samsung-Diva-S7070-Side-a Samsung-Diva-S7070-toetsen Samsung-Diva-S7070-Side-b Samsung-Diva-S7070-Top Samsung-Diva-S7070-Bottom Samsung-Diva-S7070-Front-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.