Toestellen
24 februari 2014 - Ron Smeets

Hands on met de nieuwe LG G2 Mini, L-Series III en F70

Enkele dagen voor het Mobile World Congress onthulde LG al vijf nieuwe toestellen waarmee de fabrikant de komende (lente)maanden de Nederlandse en Belgische winkels gaat bestoken. Ik mocht toen ook al even met die toestellen 'spelen'. Heel kort, maar net lang genoeg voor een korte eerste indruk ;-)

De meest opvallende van de vijf is natuurlijk de LG G2 Mini, maar de L40, L70 en L90 van de even zo nieuwe L-Series III en de LG F70, een vriendelijk geprijsde 4G smartphone, zijn de moeite van het bekijken wel waard.  

Nog een kleine huishoudelijke mededeling voor de video. Door een technisch mankement, dat wij tijdens het monteren van de video pas ontdekten, is de geluidskwaliteit van de video helaas niet optimaal. Sorry!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.