Toestellen
25 februari 2013 - Ron Smeets

Hands on met de LG Optimus G, F5, L Series II en de Popo

Vorige week presenteerde LG haar nieuwste Optimus toestellen. Vlak voor onze trip naar Barcelona kon ik die nieuwe LG's al heel even onder handen nemen. Jammer genoeg was de Optimus F5, volgens LG de meest betaalbare 4G smartphone van 2013, nog niet veel meer dan een mock-up.

Maar goed, mijn eerste impressie van de vier andere toestellen, plus een nieuw Lady Gadget, kunnen jullie in onderstaande twee video's bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.