Accessoires
27 februari 2011 - Ron Smeets

Hands on met de Galaxy Tab 10.1 @ MWC 2011

Tijdens de presentatie van Samsung op het Mobile World Congress was het een beetje een gekkenhuis. De Koreanen hadden maar een paar dem exemplaren van hun nieuwe tablet, de Samsung Galaxy Tab 10.1 meegenomen waardoor het ter plekke een gedrang en lawaai van jewelste was.

Toch hebben Cowboy Martijn en cameraman Jöran enkele opnames kunnen maken en ondanks dat het geluid niet echt optimaal was door eht lawaai op de achtergrond denk ik toch dat deze video uiteindelijk hier niet mag ontbreken, toch? Enfin, kijk zelf maar.

http://vimeo.com/20412545
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.