Toestellen
27 februari 2013 - Ron Smeets

Hands on met 13 nieuwe Alcatel OneTouch phones

Ze kondigden het zelf vorige week al aan. Alcatel OneTouch heeft in Barcelona, verdeeld over drie dagen, in totaal 13 nieuwe toestellen gepresenteerd. Letterlijk voor iedereen wat wils dus. De modellen variëren van ultragoedkoop (minder dan 100 Euro) tot de mid-range prijsklasse (319 Euro) voor de Scribe HD die vrijwel alles aan boord heeft wat je op dit moment kunt wensen in een moderne smartphone; 5 inch full HD scherm, quad core processor, Android Jelly Bean, strak design, een 13 megapixel camera en leverbaar in meerdere felle kleuren.

Maar goed, het voert te ver om ze allemaal afzonderlijk hier te bespreken. Daarvoor maakte ik onderstaande hands on preview. Alle 13 goed? Of 13 in een dozijn? Dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Er zitten best een paar lekkere snoepjes tussen als je het mij vraagt.

http://www.youtube.com/watch?v=L5cxqEHSSGM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.