Geruchten
09 augustus 2015 - Ron Smeets

Hands-on foto's van de Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus Nieuwe Samsung Galaxy's wederom in volle glorie gekiekt

Echt verrassend is het natuurlijk niet dat in de laatste weken voor de officiële presentatie foto's van de nieuwste Samsung Galaxy's uitlekken. En het is ook niet de eerste keer. Onderstaande kiekjes zijn dit weekend opgedoken en tonen met name de Galaxy Note 5, compleet met stylus en verpakking. Op een paar foto's is ook de Galaxy S6 Edge Plus te zien.

Beide toestellen, er van uit gaande dat de gelekte foto's echt zijn, lijken als twee druppels water op de huidige Galaxy S6 modellen, maar dan een stukje groter. Het mysterieuze derde toestel dat op de laatste teaser van Samsung te zien was is op deze foto's niet voor de camera verschenen. Het zal mij benieuwen of die wel 'geheim' blijft tot de onthulling op 13 augustus.

Op de verpakking van de Galaxy Note 5 zijn ook nog wat specs van het toestel te lezen. Onder anderen het 5.7 inch QHD AMOLED scherm, de 16 en 5 megapixel camera's, octa core 64-bit processor, 4GB RAM en 4G support. Geen verrassende specs die niet niet eerder uitgelekt waren natuurlijk.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.