Toestellen
22 februari 2009 - Ron Smeets

Hands-on demo HTC Magic

Hoewel we (lees: iedereen) aanvankelijk verwachtte dat er in Barcelona een hele sloot aan nieuwe Android toestellen gepresenteerd zouden worden moesten we het uiteindelijk doen met twee exemplaren.

De Chinese fabrikant Huawei presenteerde een Android toestel dat de eerste dagen angstvallig verborgen gehouden werd voor bezoekers én pers.

Op dinsdagmiddag kondigde Vodafone de komst van de HTC Magic aan. Een toestel dat we eerder in geruchten al zagen opduiken als de G2. Een korte videodemo.

http://www.youtube.com/watch?v=8thxr9H8eXA
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.