Nieuws
16 augustus 2006 - Redactie MobileCowboys

Handleiding voor IP-telefonie voor het MKB

Swyx, leverancier van op software gebaseerde IP-telefonieoplossingen, introduceert een objectieve, handzame adviesgids voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Deze gratis gids helpt hen te begrijpen welke voordelen zij kunnen halen uit zakelijke IP-telefonieoplossingen en hoe zij die voordelen optimaal kunnen benutten.

Het boekje, genaamd ‘Hoe te profiteren van IP-telefonie – een gids voor het MKB’ wordt ondersteund door de CMA (Communications Manager Association). De gids is ontworpen om managers en eigenaren van kleine bedrijven de echte voordelen van IP-telefonie te laten zien. Daarnaast helpt het boekwerk bij het optimaal toepassen van de technologie binnen iedere bedrijfsvorm. Naast een overzicht van de verschillende mogelijkheden vindt de lezer ook hoofdstukken over de werking van het product, hoe het de onderneming helpt, veel gestelde vragen maar ook uitleg van het vakjargon.

“Het belangrijkste is dat de gids laat zien dat IP-telefonie niet alleen bestaat uit goedkoop bellen. Door op software gebaseerde IP-telefonie te gebruiken, is het telefoonsysteem aan te sluiten op iedere applicatie binnen het bedrijfsnetwerk. Dit biedt een aantal nieuwe, zakelijke mogelijkheden die het werkproces binnen het bedrijf drastisch verbeteren”, aldus Roland Finke, Country Manager Benelux bij Swyx. “Denk aan integratie met het bestaande CRM-systeem voor directe toegang tot klantgegevens en het gebruik van informatie als klantgecodeerde CDR’s (Call Detail Records) voor afzonderlijke rekeningen. Maar ook individuele of groepsgewijze gesprekopname is mogelijk. Daarnaast kan er een virtuele receptioniste geïnstalleerd worden om het aantal gemiste telefoontjes te verminderen. De mogelijkheden zijn oneindig.”

“De gids is ontwikkeld als referentie”, vervolgt Finke. “Hij staat boordevol handige informatie zoals de basisprincipes van de technologie, advies over het verbeteren van communicatie binnen de organisatie en een schat aan relevante vakorganisaties.”

De gids is gratis te downloaden van de website van Swyx distributeurs Intratel BV, en SDC Logistics BV.Gerelateerde links:
Nokia zet in op UMA en DVB-H
TeliaSonera test combi van GSM en IP telefonie
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl