Toestellen
16 mei 2012 - Ron Smeets

Handleiding van de Samsung Galaxy S III nu te downloaden

De Samsung Galaxy S III is bij veel winkels en providers al te bestellen. Uitlevering gebeurt pas eind deze maand. Daarna breken natuurlijk voor veel eigenaren enkele dagen met watertanden, freaken, uitproberen en installeren aan, waarschijnlijk met minder slaap dan normaal ;-)))

Mocht je je willen voorbereiden, dan kun je hier nu alvast de handleiding downloaden (ruim 12MB) en doorbladeren. En ja, ik weet dat wij natuurlijk nooit een handleiding lezen, of nodig hebben ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.