Geruchten
03 september 2012 - Ron Smeets

Handleiding van de HTC 8X met Windows Phone 8 gespot

Later dit jaar, naar verwachting eind september, zal HTC haar eerste Windows Phone 8 toestel presenteren. Dat gebeurt dan vlak voor de officiele lancering van Windows 8 in oktober. Eind juni liet CEO Peter Chou al wat specs van enkele HTC's met Windows Phone 8 'uitlekken'.

Vandaag is een handleiding uitgelekt van de HTC 8X. Dit wordt mogelijk een van de eerste Windows Phone 8 toestellen van de Taiwanese fabrikant.

De afbeeldingen van de handleiding doken op via Twitter (tweet 1, tweet 2). Over de specs is niet echt veel nieuws te zeggen aan de hand van deze kiekjes. Er worden alleen wat algemene dingen benoemd zoals het feit dat hij een touchscreen heeft (duh!) en de positionering van wat knoppen en aansluitingen.

HTC-8X-lek-b HTC-8X-lek-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.