Nieuws
14 januari 2011 - Ron Smeets

Handleiding om Windows Phone 7 op de HTC HD2 te installeren

Gisteravond dook een video op van een redelijk compleet werkende HTC HD2 met Windows Phone 7. Meestal zijn dit soort 'gehackte' of custom ROM's niet geschikt voor elke gebruiker. Je moet immers iets meer verstand van je toestel hebben dan de gemiddelde 'beller' ;-)

Maar goed, mocht je het toch aandurven om je HTC HD2 van Windows Phone 7 te voorzien, dan staat hieronder een uitgebreide handleiding van hoe je dat voor elkaar krijgt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.