Accessoires
01 februari 2008 - Ron Smeets

Handig voor onderweg: de opblaasbare muis

Het is nog een concept en ik weet ook niet of het ooit in de winkels zal verschijnen, maar voor de reizende mobiele werker zou deze opblaasbare muis, de Jelly Click, een ruimtebesparende uitkomst kunnen zijn.

Aan de foto hieronder te zien berg je hem namelijk op in de PC-card gleuf van je laptop waar hij, hopelijk, ook opgeladen wordt net zoals de conventionele PC-card muizen.

Dat laatste lijkt overigens niet het geval te zijn want deze opblaasbare muis is niet draadloos. Meer foto's:Gerelateerde links:
Geestige muis
Ultraplatte muis van Samsung
De Nokia bluetooth muis
Bling bling mouse
Bellen met je muis
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.