Accessoires
13 mei 2007 - Ron Smeets

Halo 3 editie van de Zune

Tja, wat moet je hier van zeggen. De Zune is natuurlijk nog niet te koop in Nederland (pas rond de Kerst) dus eigenlijk hebben we niets aan dit nieuws.

Maar goed, in de VS komt deze speciale versie van de Zune, in Halo 3 look-and-feel, ongeveer gelijk met de iPhone op de markt. Niet dat het echte concurrenten van elkaar zijn (of gaan worden), maar volgens mij heeft het meer te maken met de release van de nieuwe Halo game.

Via: GizmodoGerelateerde links:
De Zune en iPod fotoshoot. . .
Zune wellicht ook in het roze
Oprichter MP3.com noemt de Zune nu al de Flop van 2007
Zune Phone dichterbij dan verwacht
Zune pas eind 2007 naar Europa
Display van de Zune breekt tijdens het opladen?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.