Toestellen
20 november 2008 - Ron Smeets

Hakkuh met de Nokia N96 Bruce Lee

Tja, wat moet ik hier nu van denken. Nokia lijkt in China van plan te zijn om een Bruce Lee versie van de N96 te gaan verkopen.

Voor de vele Bruce Lee fans die deze wereld rijk is is het te hopen dat het toestel ook buiten China verkocht zal gaan worden.

Helaas is de speciale (Chinese) website momenteel zo traag dat hij na ruim 10 minuten nog geen 30% van de content geladen had. Het promotiefilmpje hieronder is wel 'awesome'!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.