Toestellen
19 januari 2008 - Ron Smeets

Haier GSM met dual-SIM funtie op komst

Haier, hier vooral bekend vanwege de 'Pen GSM' en deze 'namaak' Nokia, heeft tijdens de CES, begin deze maand in Las Vegas, een mobiel toestel getoond dat, net als de Samsung D880 DuoS in staat is om twee SIM kaarten tegelijk te laten functioneren, de Haier HG-N99.

Op de foto hiernaast ziet het toestel er redelijk plat uit. De specs zijn verder hooguit gemiddeld te noemen. Een 2 MP camera, Bluetooth, mini-USB en een microSD kaart optie en dat is het dan wel zo ongeveer. Op softwaregebied heeft de HG-N99 o.a. een WAP browser en Java support.

Voor zover bekend komt dit toestel binnenkort in de VS op de markt. Of hij ook naar Europa zal komen is nog niet bekend.

Via: PhoneMagGerelateerde links:
Bijzonder dual-SIM toestel
Samsung D880 met twee SIM kaarten
GSM met drie SIM kaarten. . .
De N96 van. . . Haier
Nieuwe penphones van Haier
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.