Toestellen
14 september 2006 - Ron Smeets

Haastige spoed. . .

Even iets rechtzetten. In mijn post van vanochtend over de komende uitgebreide review van de N93 heb ik in alle haast (op weg maar de Emerce Eday) verondersteld dat de N93 nog niet te koop is in Nederland. Niets is echter minder waar.

Mijn info had ik van de Nokia website waar de N93 nog steeds als 'Binnenkort verkrijgbaar' vermeld staat. Daarnaast zijn we enkele weken geleden al door Nokia benaderd om deel te nemen aan bloggersactie rondom de N93, en toen was ie echt nog niet te koop. In de tussentijd is dat dus veranderd en de site van Nokia niet geupdate. Ik had natuurlijk verder moeten kijken dan mijn neus lang is. Dat krijg je als je nog ff snel iets wilt posten ;-)

Neemt niet weg dat de komende dagen enkele leuke dingen te gebeuren staan rondom de N93. De review is er maar eentje van.Gerelateerde links:
Nokia N93 bij MobileCowboys
N93 volgt N90 op als Media Phone van het jaar
Nokia N93: de beste camphone ooit!
Twee nieuwe N-serie Nokia's op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.