Nieuws
29 april 2009 - Ron Smeets

Haagse KoninginneNach op je mobiel

Mocht je dit jaar naar de Haagse KoninginneNach willen gaan dan kun je ook mobiel op de hoogte blijven van de activiteiten en optredens door de gratis mobiele festivalgids te downloaden. SMS daarvoor 'NACH' naar 3010 en de rest gaat (bijna) vanzelf. Wil je toch nog meer uitleg, kijk dan de video hieronder.

Daarnaast kun je je mobieltje dit jaar ook als entreebewijs laten fungeren. Je hoeft alleen maar een passe-partout te downloaden en je scherm te laten zien! Voor € 7,50 kun je naar optredens van o.a. MOKE, LUCKY FONZ, LEONA, DON DIABLO en ISIS.

Een leuke extra functie binnen de festivalgids is het live beluisteren van de Nach-optredens op je mobiel. Via www.live-concerts.nl worden live-streams uitgezonden; de audio hiervan kun je direct luisteren op je mobiel. Deze functie wordt je aangeboden door Tunin.FM, mobile media sponsor van de KoninginneNach.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.