Nieuws
28 maart 2006 - Ron Smeets

GSM's bespieden met FlexiSPY Pro

Dit is niet het eerste product waarmee je mobieltjes kunt 'afluisteren' en volgen en zal ook zeker niet de laatste zijn, maar FlexiSPY Pro wordt wel een van de meest complete tools die er binnenkort te krijgen zijn.

Voor zo'n 150 dollar (per toestel) kun je elke GSM voorzien van de FlexiSPY software die ervoor zorgt dat alle SMS- bel- en andere toestelgegevens vier keer per dag naar de centrale FlexiSPY servers verstuurd worden.

Die gegevens zijn vervolgens via elke PC of terminal met internettoegang op te vragen zodat de 'spieder' precies weet wat de eigenaar van de GSM uitspookt. De gevoerde gesprekken en verzonden of ontvangen SMSjes kunnen op elk moment van de dag beluisterd en gelezen worden.

Bovendien biedt FlexiSPY de mogelijkheid om remote de microfoon van het toestel te activeren zodat je live de omgeving van de GSM kunt afluisteren.Gerelateerde links:
Gecodeerd bellen met de Crypt-A-Cell
Mobieltjes volgen voor 30 eurocent
Inbreker via gestolen GSM opgespoord
Vreemdgaan? Laat je GSM thuis!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.