Nieuws
27 maart 2007 - Jeroen de Hooge

GSMovername.nl

Jaarlijks komt het veel voor, mensen wisselen van baan of er vertrekt een medewerker en opeens hebben ze een mobiele telefoon met abonnement teveel. De website www.gsmovername.nl springt hier op in door houders die van een abonnement af willen te koppelen aan mensen die juist een abonnement nodig hebben.

"Als je nog een jaar moet doorbetalen aan een abonnement van vijf tientjes per maand, praat je over een bedrag van 600 euro", rekent bedenker van het concept Victor Raessen voor. "De meeste mensen realiseren zich niet dat contractovername een reële optie is. Alleen; vind maar eens iemand die net jouw type abonnement goed kan gebruiken. En als je iemand vindt via een online forum of marktplaats, weet je nooit of je een betrouwbare partij treft." In dat gat stapt www.gsmovername.nl dat deze week gelanceerd wordt.

Zo kunnen mensen met een lopend contract ervanaf en besparen ze dus kosten, voor de afnemers van het abonnement is er ook een duidelijk voordeel: "De aanbieder van het contract spreekt met de afnemer een bonusbedrag af. Bij voorbeeld een aantal maanden van de resterende looptijd. Zo krijgt de afnemer dus een duurder contract voor minder geld. In de meeste gevallen maakt het toestel overigens ook onderdeel uit van de deal."Gerelateerde links:
KPN gaat concurrentie aan
Goedkope Smartphone van Nokia
Wereldwijd mobiel internetten met 1 abonnement
Prijzen Windows Palm Treo 700w
Vodafone videocalling zonder 3G GSM
Abonnement testen
GSM navigatiesysteem
Samsung C140 kost nog geen 50 Euro
Ongelimiteerd bellen met T-Mobile
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.