Toestellen
30 november 2006 - Ron Smeets

GSM voor surfers

OK, de temperaturen in Nederland zijn de afgelopen weken nog niet echt in herfst- en wintersferen, maar om nu met een GSM in surf look uit te brengen is natuurlijk ook weer wat overdreven ;-)

Oxbow, de Franse maker van onder andere surf- en zwemspullen, brengt samen met de eveneens Franse toestelmaker Sagem de MyOxbow op de markt, een toestel in surfkleuren.

Helaas is ie niet waterdicht, dus in hoeverre de MyOxbow dan ook echt aan zal slaan bij surfers is nog maar de vraag. Behalve de kleuren wordt het toestel ook geleverd met surf-content zoals wallpapers, games en een koppeling aan Vodafone Live voor het actuele surfweer, de beste –lokaties en, natuurlijk, informatie over Oxbow producten. Hopelijk heeft Oxbow ook gezorgd voor bijpassende ringtones van de Beach Boys.

Het toestel zelf is gebaseerd op de My400 van Sagem, een relatief eenvoudig modelletje met VGA camera.Gerelateerde links:
Motorola aast op Sagem?
Nieuwe simpele Sagem voor Vodafone
Tennis GSM van Sagem
Engelse WK GSM van T-Mobile
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.