Geruchten
06 september 2006 - Ron Smeets

GSM versie van de PSP op komst?

Enkele dagen geleden liet een van de woordvoerders van Sony nog weten dat de geruchten over de komst van een nieuwe PSP in 2007 op niets gebaseerd zijn.

Gelukkig heeft de PSP geruchtenmolen na die 'tegenslag' zijn draai al snel weer teruggevonden, getuige de berichten over de ontwikkeling van een PSP met GSM functie. Zeg maar, een N-Gage uit Zweden.

Volgens Cnet Asia zouden de plannen daarvoor deels zijn onthuld door niemand minder dan Rikko Sakaguchi, directielid van de afdeling Product and Application Planning van Sony Ericsson. Niet zomaar een medewerker dus en zeker iemand die toegang zou hebben tot dergelijke informatie. Van de andere kant is het ook weer onwaarschijnlijk dat iemand in zijn functie het 'lek' zou zijn, maar goed.

Voor de duidelijkheid. De foto hierboven is 'gefotoshopt'.Gerelateerde links:
Sony ontkent komst redesigned PSP in 2007
Eerste foto's van PSP met GPS
Sony PSP wordt uitgerust met Wi-Fi connectivity
Engelse VoIP oplossing voor PSP en DS op komst?
Volgende PSP's met 4GB en cam?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.