Geruchten
28 maart 2011 - Ron Smeets

GSM versie van de HTC EVO 3D als pre-order gespot

Vorige week, kort na de officiele presentatie van de Amerikaanse (WCDMA) versie van de HTC EVO 3D, was het toestel al heel even te zien met GSM specificaties (onder andere voor de Europese markt dus). Letwel, volgens Sprint, de provider die het toestel in de VS gaat voeren, en HTC ging het hier om een foutje dat snel hersteld werd.

Op dit moment is dus nog niets bekend óf er inderdaad een GSM versie van de HTC EVO 3D komt en wanneer die dan gepresenteerd zou gaan worden. Toch heeft dat een online retailer er niet van weerhouden de GSM versie alvast als pre-order aan te bieden.

Zoals gewoonlijk is mijn advies ook nu weer om ver weg te blijven van dit soort 'aanbiedingen'. Wacht eerst maar eens rustig af of de HTC EVO 3D ook in een GSM uitvoering uitgebracht gaat worden voordat je je geld aan dit soort (online) retailers geeft ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.