Geruchten
28 oktober 2009 - Ron Smeets

GSM versie Motorola Droid gespot

De Motorola Droid is vandaag officieel aangekondigd bij Verizon in de VS. Het toestel zal daar vanaf 6 November verkrijgbaar zijn voor 199 dollar inclusief een abonnement. Zojuist is echter ook een video opgedoken waarin een GSM versie van de Motorola Droid te zien is.

Dat is goed nieuws voor Android 2.0 fans hier in Europa. Helaas is nog niet bekend of, en zo ja wanneer, de GSM versie aan deze kant van de Atlantische Oceaan gaat verschijnen. De video:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.