Entertainment
14 oktober 2006 - Ron Smeets

GSM 'verroest' na huilbui

Kijk, dat je met je mobiele telefoon niet in de stromende regen of, erger nog, het zwembad moeet gaan staan snappen de meesten onder ons nog wel. Maar dat het toestel er na een huilbui ook al de brui aan geeft is iets om vanaf nu dus ook maar beter rekening mee te gaan houden.

Een Amerikaanse juffrouw kwam daar achter toen haar GSM na een gesprek waarvan ze enkele minuten snikkend had doorgebracht langzaam maar zeker de geest begon te geven en er na een aantal uren helemaal mee ophield.

Navraag bij de lokale telecomwinkel wees uit dat de GSM 'waterschade' opgelopen had. Op zich, als je er even over nadenkt, klinkt het wel logisch dat zoute tranen schadelijker zijn dan regendruppels, maar tegen een huilbui van een paar minuten moet de gemiddelde mobiele telefoon toch wel tegen kunnen, toch?Gerelateerde links:
Water in m'n display?!?
Condoom beschermt GSM tegen water, modder en bloed!
Waterdichte Sony Ericsson GSM
Waterproof headset van Bluetrek
Waterdichte Casio GSM voor LG
Zwemmen met je mobieltje
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.