Toestellen
05 november 2006 - Ron Smeets

GSM met stereo speakers

Op zich niets nieuws, een GSM met stereo speakers, maar de Smart V888 lijkt op het eerste gezicht meer op een draagbare speakerdock dan een mobiele telefoon.

De boxjes zitten namelijk aan weerszijden van het display met verder geen toetsen die verraden dat het eigenlijk een telefoon is. Zelfs de toetsen waarmee je gesprekken beantwoord en ophangt zijn naar de zijkant van het toestel, een slider, verhuisd.

De V888 heeft verder een 1.3MP camera, TransFlash memory card optie en een multimedia speler die MP3 en MP4 bestanden kan afspelen.

Het toestel wordt in China gemaakt en zal ook voornamelijk voor de Aziatische markt bedoeld zijn. Prijs en eventuele Europese beschikbaarheid zijn nog niet bekend.Gerelateerde links:
LG's MP3 GSM met iPod look en clickwheel
'Duistere' MusicPhone van Alcatel
Samsung belooft 10 GB musicphone
Samsung S370 musicphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.