Toestellen
14 juni 2007 - Ron Smeets

GSM met ingebouwde Bluetooth headset

De bedenkers van dit concept, WND Telecom, hebben het toestel met een ingebouwde, afneembare, Bluetooth headset (ook wel 'oortje' genoemd) heel toepasselijk de Atom 'Van Gogh' gedoopt. Nou ja, het zij hun vergeven ;-)

De headset wordt opgeborgen aan de achterzijde van het toestel en is dus altijd klaar voor gebruik en opgeladen, mits het toestel dat zelf ook is natuurlijk.

De overige specs: Tri-band GSM met GPRS, 2.0inch QVGA TFT display, 3MP camera met Auto Focus, USB, Bluetooth, microSD geheugenkaart.

Wanneer en waar de WND Atom Van Gogh op de markt gaat komen is nog niet bekend, de prijs evenmin. Op de site van de fabrikant staat alleen een kopje 'Coming Soon', maar dat, zo weten we van andere toestelfabrikanten, zegt nog helemaal niets.Gerelateerde links:
Twee GSM’s in één
Waterproof headset van Bluetrek
Bluetooth headset horloge
Bluetooth headset voor GSM's zonder Bluetooth
Nokia Bluetooth headset in vorm van GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.