Toestellen
21 september 2005 - Ron Smeets

GSM met bewegings sensoren

Samsung heeft twee nieuwe toestellen uitgebracht die beiden beschikken over een bewegings sensor waardoor diverse menu- en game functies kunnen worden bediend zonder het toestel aan te raken. Handig als je vingervlekken op je display en keypad wilt voorkomen.

De E750 en E760 vallen verder op door een bijzonder stijlvol design en het ronde OLED display aan de buitenzijde. Samsung typeert de toestellen als 'Peace and Motion' design, waarbij het ronde display overduidelijkde 'Peace' factor moet uitstralen.

Natuurlijk zijn de toestellen ook voorzien van een cam (1.3MP), audio player voor alle gangbare formaten en TFT kleurendisplay aan de binnenzijde. Daarnaast zijn beide toestellen ook al voorbereid voor A2DP, ofwel de transfer van strereo geluid via Bluetooth.

Mobile Review heeft een uitgebreide recensie gepubliceerd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.