Toestellen
23 februari 2007 - Ron Smeets

GSM met acht keypad's, microfoon's en speakers.

Volgens de ontwerper van dit concept toestel zou het verwerken van 8 keypad's, microfoons en speakers in de CUin5 GSM de gebruiksvriendelijkheid alleen maar ten goede komen.

Je hoeft namelijk, als je het toestel uit je binnenzak of zo haalt, niet meer na te denken hoe om je de GSM vast moet pakken om een nummer te kunnen intoetsen. Hoe je hem ook wendt of keert, er is altijd een toetsenbord in de buurt van je duim en je kunt hem in elke stand aan je oor houden.

Uhhm, dat kan best zo zijn, maar volgens mij is het gemis van een display niet echt gebruiksvriendelijk te noemen en zorg er ook maar voor dat de toetsenbordblokkering altijd aan staat. . .Gerelateerde links:
GSM 'armband' met je hand als keypad
Prijswinnende LG KE-850 met touchscreen keypad gespot
Toetsenbord BlackBerry Pearl valt uit elkaar
Bijzonder flip-phone patent van Sony Ericsson
Papieren GSM met tear-off keypad
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.