Entertainment
24 augustus 2005 - Ron Smeets

GSM goed voor gezondheid

Eindelijk eens positief nieuws over de relatie tussen GSM's en de gezondheid. Tenminste, zo mogen we onderstaand bericht toch wel interpreteren.

De Japanse jeugd geeft de laatste jaren zoveel geld uit aan mobiel bellen dat ze nauwelijks nog geld hebben voor sigaretten en ze dus moeten kiezen tussen bellen of roken.

Onderzoek heeft nu aangetoond dat steeds meer jongeren uiteindelijk kiezen voor het gezondere bellen en dus stoppen met roken. Van de 17 en 18 jarigen rookt momenteel nog maar 22%, terwijl dat percentage tussen 1996 en 2000 onveranderd op 37% lag.

Zoals gezegd, eindelijk eens een goed nieuws voor de gezondheidsgevolgen van mobiel bellen

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.