Nieuws
06 maart 2006 - Ron Smeets

GSM 'Dress Code' voor Amerikaanse luchtmacht

Het blijven toch rare jongens, die Amerikanen. De luchtmacht heeft sinds kort namelijk een nieuwe 'Dress Code' geintroduceerd waarin ook regels opgenomen zijn voor het dragen en gebruiken van een GSM onder 'werktijd'.

Zo moeten de toestellen zwart, blauw, zilver of grijs van kleur zijn en mogen ze alleen aan de linkerkant van de riem bevestigd worden. Bellen tijdens je dienst mag alleen als je een officiele telefoon gebruikt, zijnde de GSM die het leger voor jou gekocht heeft.

Nu kan het aan mij liggen, maar als je toch alleen maar mag bellen met het toestel dat je van Uncle Sam gekregen hebt, wat heeft het dan voor een zin om een kleurvoorschrift af te geven.

Zoals ik al zei: rare jongens, die Amerikanen.Gerelateerde links:
Uncle Sam want's YOU, ook per SMS
Amerikaanse leger verbiedt bellen in auto's
Luchtmachtvrouwen mogen niet met rechts bellen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.