Nieuws
06 september 2005 - Ron Smeets

GSM de Nr.1 'must-have' van managers

Een onderzoek onder Amerikaanse bedrijven heeft aangetoond dat de mobiele telefoon inmiddels het absolute must-have item is van het hoger management.

Zo'n 44% van hen zegt zonder een mobiele telefoon niet te kunnen functioneren, gevolgd door 39% die hetzelfde roept over de laptop en 8% die niet zonder PDA kunnen.

Hiermee is in ieder geval duidelijk dat een manager die niet mobiel kan werken ca. bereikbaar is, beter een andere baan kan zoeken. Vergelijk dat maar eens met de situatie van, pak 'm beet, 20 jaar geleden!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.