Accessoires
09 november 2007 - Ron Smeets

GSM, balpen of beide?

Voorbeelden van een mobiele telefoon in de vorm van iets dat (in de verte) op een pen lijkt hebben we al eerder voorbij zien komen, maar bij het concept dat je op onderstaande foto ziet moet menigeen toch echt twee keer kijken om te zien dat de pen in kwestie ook als GSM dienst kan doen.

Het toestel is niet alleen voorzien van een display, maar heeft ook een mini-USB aansluiting en een gleuf voor een microSD geheugenkaart. Ik mis overigens wel de ‘ingang’ voor de SIM-kaart, maar dat kan natuurlijk een ontwerpfoutje zijn ;-)Gerelateerde links:
Nieuwe penphones van Haier
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.