Accessoires
30 november 2005 - Ron Smeets

GSM autostoeltje

Ik ken genog mensen die hun GSM behandelen als ware het hun kindje. Voor hen is dit wellicht een optie: het GSM autostoeltje.

Met de komst van Bluetooth headsets en het feit dat we tegenwoordig vaker van GSM wisselen dan vroeger, zie je steeds minder autos rondrijden met een ingebouwde carkit waarin je je mobieltje veilig kunt opbergen tijdens het rijden.

Op PopGadget vonden we dit sportieve kinderzitje voor de GSM, ofwel het GSM-zitje. Compleet met vierpuntsgordel kun je je GSM met een gerust hart in deze kuipstoel zetten terwijl je door de Brennerpas scheurt (oh nee, dat was iemand anders). In HongKong kost ie nog geen 2 doillar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.