Accessoires
03 oktober 2005 - Ron Smeets

GSM als remote voor je Media Center

Als je je PC hebt 'omgebouwd' tot Media Center met behulp van de gelijknamige Software in plaats van een kant en klaar model te kopen bij je lokale HiFi of PC zaak, dan mis je natuurlijk wel nog een afstandsbediening.

FlyingSaucer heeft daar een oplossing voor bedacht. Het enige dat je nodig hebt is een stukje software van hen en een Bluetooth GSM en klaar is kees.

In tegenstelling tot wat men bij OhGizmo denkt is het helaas geen Freeware, maar 30 dollar is altijd nog goedkoper dan de gemiddelde afstandbediening die je in de winkel koopt, er van uitgaande dat je al een Bluetooth GSM hebt, natuurlijk

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.