Accessoires
02 maart 2007 - Ron Smeets

GSM afluisterlamp van 1500 Euro

Als je wilt weten of de poetsvrouw of babysit te vertrouwen zijn, alleen in jouw huis, dan kun je natuurlijk het beproefde concept van de verborgen camera volgen maar voor 1500 Euro(!) is er ook een nog onopvallendere optie.

Deze tafellamp (foto) heeft namelijk een ingebouwde GSM ontvanger en microfoon. Je zet hem gewoon op tafel en als je vervolgens wilt weten wat er zich in je huis afspeelt, dan bel je hem op en kun je meeluisteren met de handel en wandel van de hulp in huis.

1500 dollar is natuurlijk veel geld, maar als je bang bent dat de poetsvrouw niets uitvoert of de babysit je kinderen mishandeld is het natuurlijk een optie om je vermoedens bevestigd of ontkend te krijgen.Gerelateerde links:
FlexiSpy: een uitkomst of gevaarlijk
GSMfobie slaat toe in Griekenland
GSM's bespieden met FlexiSPY Pro
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.