Nieuws
18 juni 2005 - Ron Smeets

GSM abonnement van Essent ?

De geruchten dat de grote kabelbedrijven van Nederland binnenkort zich ook zullen storten in de mobiele wereld worden steeds sterker. Zowel Essent als Casema zeggen in 2006 op de markt te komen met diverse mobiele diensten. UPC huldigt zich voorlopig nog in stilzwijgen met het argument dat men niets kan en wil zeggen over nieuwe diensten tot het moment dat er definitieve beslissingen genomen zijn. Op zich een statement dat al genoeg zegt natuurlijk.

Met deze nieuwe ontwikkelingen lijken de kabelbedrijven zich te willen weren tegen Telco's als Versatel en KPN die de afgelopen maanden zich steeds meer aan het toeleggen zijn op digitale televisie.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.